Schapenkop

'Het oog wil ook wat'.
van totaal € 500 (11%)

De actie 'Blind voor 1 dag' heeft ons aan het denken gezet. Voor ons is het allemaal heel vanzelf sprekend... We gaan naar feesten en kijken om ons heen hoe leuk alle festivals en kroegen zijn. Hoe mensen lachen & shots drinken. Dan denk je: Je bent bezig met een nieuw shotje te promoten in een uniek buisje want: 'Het oog wil ook wat'. Maar wat als je blind zou zijn? Wat dan? Dan ga je over die uitspraak wel even nadenken. Woensdag 21 juni 2017, de langste dag van het jaar, gaan wij daarom blind voor 1 dag! Wij willen iedereen daarom vragen om geld te doneren voor onderzoek naar oogziektes. Want: 'Het oog wil ook wat'. JA DAT KLOPT! Namelijk goed onderzoek naar oogziektes.

Bekijk alle
12-05-2017 | 19:50 Ik heb gedoneerd omdat ik bij wil dragen aan de hulp die gegeven wordt aan de medemens die het zwaar heeft. Die moeten vechten voor dingen die voor een ander vanzelfsprekend zijn. Respect Barbara voor deze Aktie!
10-05-2017 | 23:54 Een perfecte aktie! Je zou deze handicap maar hebben, niets van deze mooie wereld kunnen zien. Goed dat er wetenschappers zijn die er hun beroep van hebben gemaakt om mensen te helpen dmv onderzoek, etc.
10-05-2017 | 22:56