Autofer gaat Blind met Marina

Autofer Autofer

( Lid van team: Team Marina Katarina Kovac )

van totaal € 150 (712%)

Autofer gaat Blind autoruiten wassen voor Marina!

Op zaterdag 3 juni a.s. organiseren zij van 10.00 tot 18.00 “Autofer gaat Blind met Marina” Op deze dag gaan zij met een heel team vrijwilligers geblinddoekt autoruiten poetsen. Hiervoor vragen zij een vrijwillige donatie voor het prachtige doel van Marina. Bezoekers mogen natuurlijk ook zelf ervaren hoe het is om blind te zijn en krijgen de mogelijkheid om hun eigen autoruiten te poetsen. Waar?.... DORDTSESTRAATWEG 68 TE BARENDRECHT

 

Maar hier stopt het niet, Autofer wil er een echt feest van maken. Er zal livemuziek aanwezig zijn, een bar waar men een drankje kunt halen. Een vrijwillige bijdragen hiervoor is welkom en gaat 100% naar het goede doel. Romy’s Frietmobiel is aanwezig en zal hun winst schenken en er is natuurlijk ook aan de kleintjes gedacht. Party Verhuur 010 zorgt voor een springkussen. Daarnaast is er contact met Tiki Taka Touzani om BLIND een demo te geven.  Uiteraard is ook het Oogfonds aanwezig met een leuke activiteit.

 

Inmiddels is het al opgepakt door de media… De Kombinatie, Het Zuider en De Schakel schrijven een artikel, RTV Rijnmond is deze dag natuurlijk ook aanwezig en er is interesse gewekt bij de AVRO. Jaap van Deurzen is als privépersoon aanwezig. En Marina wil de burgemeester Aboutaleb vragen of hij ook kan komen.

 

We roepen iedereen op om deze dag zijn steentje bij te dragen. Dus kom zaterdag 3 juni tussen 10 en 18 uur je autoruiten poetsen. Wil je op een andere manier bijdragen aan deze dag? Neem dan gerust contact op met:

Autofer – Marjon: 0619497658

 

 

Bekijk alle
17-06-2017 | 12:17 Ik wil alle familie, vrienden en ondernemers bedanken die mee hebben gewerkt aan dit geweldig initiatief met Autofer & Marina :: Autofer - Rob Sport - Eetcafe Thailand - Makro - Slagerij Schaap - Bakker Pot - Primera - Albert Heijn - Jumbo - MCD - Party Verhuur 010 - Tentverhuur.nl - Staples - Bij Sabine - Visgilde Leen de Jong - Ma Fra - Ohio - 't Stoepje - Kaas op de markt - Kees Fruit - ING Bank - Domino's Pizza - Wethouder van der Linde - Romy's Frietmobiel - CateringEnPartyverhuur.nl - Karwei Barendrecht - BEDANKT ALLEMAAL :: Marina Kovac - www.BlindHappyAndFree.com
04-05-2017 | 20:57